Onze diensten

ENKELE ZAKEN WAAR WE GOED IN ZIJN

Een renovatiepartner voor al uw wensen. Zo kan Rebuilding Team het best worden omschreven. Bij ons kan u niet alleen terecht voor de uitvoering van de werken maar ook voor de voorstudie, het ontwerp, eventuele afbraak de realisatie en de uiteindelijke afwerking.

 

Totaalrenovatie

Wij staan u bij van het begin tot het einde om de verbouwing zorgeloos tot een goed einde te brengen. Zowel voor een uitbreiding, een interieurrenovatie als een structurele totaalrenovatie met bijhorende bouwaanvraag kan u bij ons terecht.

Totaalafwerking

Door onze uitgebreide know-how en expertise in het behandelen, schilderen en afwerken van muren, plafonds, ramen, deuren, trappen, vloeren en gevels kunnen wij onze klanten een professionele en uiterst kwalitatieve dienstverlening aanbieden.

Op tijd opleveren

De projectleider is het eerste en enige aanspreekpunt voor u als klant. Hij stuurt het team van vakmensen aan om ervoor te zorgen dat de werken worden opgeleverd volgens de vooropgestelde planning en uw wensen.

De beste materialen

Wij hechten enorm veel belang aan de afwerking en duurzaamheid van onze geleverde diensten. Ook onze producten en materialen getuigen van een hoge kwaliteit. De materiaalkeuze wordt volledig op uw wensen afgestemd.